Start Produkter

Produkter

Alfa Läkemedelsmodul

Delning, överlämning, larm och signering av läkemedel -enkelt och säkert! Oavsett som du är läkare, sjuksköterska, omvårdnadspersonal, kund/brukare eller anhörig är det viktigt att hela kedjan kring läkemedelshantering fungerar optimalt. Alfa Läkemedelsmodul kan integreras med befintligt verksamhetssystem. Därmed ges tillgång till befintliga kund/brukare- och personalregister, på ett enkelt sätt. Har du inget verksamhetssystem går Alfa Läkemedelsmodul att använda fristående med kort startsträcka. Återrapportering i Alfa Läkemedelsmodul för varje utförd insats sker i mobilen och är därför omedelbar. Vid t.ex. utebliven insulin-injektion skickas larm till ansvarig sjuksköterska och överlämningspersonal.
 

Alfa Planering

Alfa Planering är till för dig som vill planera brukarnas insatser så att deras intressen beaktas i första hand och att göra detta på ett så enkelt och effektivt sätt som möjligt. Teknikstödet passar för hemtjänst, särskilt boende, HSL- och LSS-insatser. Mer info e-post: Den här e-postadressen är skyddad från spamrobotar, du måste ha Javascript aktiverat för att visa den telefon: 070-0434993
 

Alfa Pen

Alfa Pen är pennan som gör din verksamhet mer effektiv och ser till att du kan spara pengar!

Läs mer...

 

Alfa e-Recept

är en webbaserad tjänst för förskrivning av elektroniska recept. För såväl enskilda förskrivare som större organisationer och journalsystem.

Läs mer...

 

RUSH 2000

är ett IT-system för omvårdnadsklassificering inom somatisk och psykiatrisk verksamhet, som är baserad på Rush-metoden för vårdtyngdsmätning.

Läs mer...

 

Omsorg

är ett system för att underlätta den kommunala omsorgen inom äldrevård, handikappvård och hemsjukvård.

Läs mer...

 

MedAKT

är ett kraftfullt journalsystem framtaget med användarvänlighet och enkelhet i fokus. Systemet innehåller det mesta som man kan tänkas behöva på en klinik. Tidbokning, journalskrivning, remisser, recept, labresultat mm.

Läs mer...

 

Alfa Skola

är ett WEB-baserat skoladministrativt system för förskola, grundskola, gymnasium, komvux och kulturskola.

Läs mer...

 

Patient 2000

som är ett komplett informationssystem för öppen och slutenvård.

Läs mer...

 

Zebra 2000

är ett IT-system för vårdtyngdsmätning / omvårdnadsklassificering för verksamhet inom somantiken som är baserad på Zebra-metoden.

Läs mer...