Alfa Kommun & Landsting blir Alfa eCare

Tidigare i år berättade vi att Alfa Kommun & Landsting fick ny ägare, Main Capital. I och med ägarbytet påbörjade vi vår förändringsresa till att bli en ännu bättre leverantör och partner.


Nu är det dags för nästa steg på vår resa, vi byter namn.


Från och med den första juni heter vi istället Alfa eCare AB.


Vi ser det som ett naturligt första steg att modernisera vårt företag. Det gamla namnet har tjänat sitt syfte, men var sak har sin tid. Genom valet av namn visar vi att vårt fokus är e-tjänster inom vård & omsorg – det är där vi verkar och vill göra skillnad för våra kunder genom att underlätta och effektivisera deras arbete.


Vårt mål är att bli en aktör som såväl våra befintliga och framtida kunder ser som det självklara valet av samarbetspartner.


Vi är fortfarande samma juridiska enhet, vi byter inte organisationsnummer.


Övriga uppgifter kring Alfa såsom kontaktuppgifter och era kontaktytor mot oss är även de fortfarande de samma. Självklart gäller det också vår viktigaste resurs, medarbetarna.


Men detta är som sagt bara en början. Vi kommer under året komma ut med många fler spännande nyheter gällande vårt företag och våra produkter. Följ oss gärna på LinkedIn!

Har ni frågor är ni mycket välkomna att kontakta oss.

Hälsningar från oss på Alfa eCare AB

Senaste inlägg

Visa alla

Alfa eCare kan nu stolt konstatera att vi fått ett otroligt professionellt och kompetent bolag i vår familj genom en strategisk sammanslagning med Joliv AB. Vi ser att vi kompletterar varandra väldigt